Introducere

Deery Brook SRL a fost înființată de către persoane fizice maghiare cu zeci de ani de experiență în piața de asamblare electronică. Misiunea este de a construi relații cu partenerii de pe piața de asamblare electronică din România, Ungaria și Republica Moldova. Abordarea noastră este de cooperare și de analiză. Pe lângă oferta de materiale ne place să ne gândim împreună cu clienții noștri. Nici o problemă de a ta nu este mică pentru noi. Toate probleme sunt importante. Ne străduim să acordăm un sprijin deosebit si filozofia noastra nu este de a promite lucruri pe care nu le putem face.

Venind din mediul multinațional tratarea sistematică a problemelor este firească. Metodele Six Sigma și calculul costurilor sunt utilizate pentru a oferi o valoare tangibilă partenerilor noștri.

Deery Brook SRL are sediul in Timisoara, România. Avem depozit si birouri, și de asemenea suntem în măsură să oferim asistență tehnică. Societatea noastră este certificată în conformitate cu standardele ISO9001: 2008, ISO 14001: 2004 și OHSAS 18001: 2007.

Permiteţi-ne să merităm increderea dvs.!